Webshop

De groei in verkopen op internet blijven aanhouden en neemt in sommige gevallen complete bedrijfs reorganisaties aan. De opkomst van het internet verkoop geeft veel mogelijkheden voor bedrijven en zien hier winstgevende uitbreidingsmogelijkheden in.
 
Een webwinkel kent geen recessie of crisis.
Uit onderzoek is gebleken dat consumenten denken dat het winkelen op internet goedkoper is dan fysiek winkelen, terwijl dat niet altijd hoeft te zijn. Het aantal online aankopen in nog steeds aan het steigen, waardoor er enorm veel kansen liggen voor de ondernemer.
 
Wij ontwikkelen maatwerk webshops vanuit het opensource systeem Magento. Wij hebben ruime ervaringen met het Magento systeem. Wij bieden de volgende Magento webshop oplossingen:
Magento webshop ontwikkeling
Magento template ontwerp en implementatie
Magento webshop optimalisatie
Magento multistore (meerdere webwinkels op 1 systeem)
Magento koppelingen met externe software systemen
Magento responsive en mobile oplossingen
 
Tevens kunnen wij u begeleiden om uw webshop te koppelen met professionele boekhoudsystemen zoals Exact online en Accountview.
 
Wij denken en adviseren graag mee in de verschillende toepassingen voor een webshop. Zo kunnen wij uw logistiek verbeteren door deze te automatiseren en te koppelen met externe logistieke bedrijven zoals PostNL, TNT, DHL, DPD etc.
 
Geinteresseerd in een Webshop? Neem dan contact met ons op.
Diensten Webdesign Webshop Content Management System