Organisatie

Sinoxi bestaat momenteel uit een team van professionals met ieder zijn eigen expertise, dat op sommige vlakken elkaar raken. Onze organisatie is dus klein en compact met een open en vlakke structuur.

Wij streven naar een verscheidenheid in producten en klanten. Op basis van onze kennis, ervaring en inzicht hebben wij een verscheidenheid aan diensten die vooral aansluiten op de vraag, eis en wensen van de klant en markt. Wij verrichten verschillende diensten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Door ons ondernemend, gedreven en non-stop instelling zijn wij zowel op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau actief. Wij hechten vooral veel waarde aan een langdurige klantenbinding. De verscheidenheid aan projecten, geeft aan wij te beschikken over een ruime ervaring. Onze deskundigheid is gebaseerd op studie, maa ook op ervaringskennis.

Het mooier maken dan het is, dat doen wij niet. Wij denken in realiteit en hebben een oplossend vermogen door een sterke samenwerking. Door het stimuleren in kennisvaardigheid van elkaar, kunnen wij voor ieder gewenste omgeving een gerichte oplossing bedenken. Wij streven daarom ook altijd naar een realistische haalbaarheid van een project.

Onze locatie is gevestigd in een klein kantoortje. Wij hebben geen hoge kantoorkosten, waardoor wij onze prijzen kunnen drukken en zeer goedkoop zijn. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Organisatie Disclaimer Algemene voorwaarden Doelstelling