BlackBananas

Dit jaar hebben wij voor het eerst een afstudeerproject mogen begeleiden. De afstudeerder heeft voor Sinoxi een compleet marketingplan geschreven voor de nieuwe App die in 2012 op de markt komt. De afstudeerder met een grote ambitie voor ondernemen, marketen en designen heeft geleid tot een eigen kledinglijn.

Wij van Sinoxi hebben zijn concept volledig uitgewerkt, om een zeer succesvolle ondernemer te worden. Black Bananas is geboren! Met behulp van de ambitieuze afstudeerder en zijn basis ontwerpen, heeft Sinoxi dit geprofessionaliseerd. Black Bananas heeft een compleet eigen webshop met zeer uitgebreid beheer module. De webshop is verder uitgebreid met een compleet bestel procedure inclusief integratie van iDeal zodat mensen online kunnen betalen.

Op verzoek is er een facebook fanpage ontwikkeld alsmede een twitter account. Beide social media sites zijn terug te vinden op het blog gedeelte van de webshop. Daarbij kan er op het blog gereageerd worden met je eigen facebook account. Het bericht staat gekoppeld met je facebook en komt dan ook op je eigen wall terecht.

Black Bananas is al te vinden bij bekende DJ's en tv presentatoren waaronder Jörgen Raymann.
Join the family en bestel ook je eigen Black Bananas!

Jaar: 2011

Terug naar portfolio overzicht