" />

Intramarkt

In samenwerking met Intramarkt.nl en Intramarkt.be heeft Sinoxi beide websites een nieuw leven in geblazen. Het vorige systeem was dusdanig verouderd dat veel functionaliteiten niet meer correct functioneerde. De omvang van dit project was dusdanig groot dat er is besloten om een partnerschap aan te gaan, waardoor Sinoxi mede eigenaar is geworden van beide websites.

Met perspectief op gebruiksvriendelijkheid, professionaliteit en nieuwe technieken is Intramarkt.nl zowel Intramarkt.be ontwikkeld en afgerond. De website zijn interactief en worden door de gebruikers up to date gehouden door het plaatsen van nieuwe en tweedehandse spullen. Daarbij is dit geheel gratis in tegenstelling tot de andere aanbod websites waar in bepaalde rubrieken en/of catogories betaald moet worden. De websites genereren vanuit andere bronnen haar inkomsten.

Tevens is er een facebook fanpage en twitter account aangemaakt voor meer naamsbekendheid en een nog groter netwerk te bereiken. Intramarkt groeit in totaliteit met een gemiddelde van 30 gebruikers per dag. Het doel is dan ook om Intramarkt in de top te komen van de bekende aanbod websites. Intramarkt.be is daarintegen al razend populair en wordt de website ook veelvuldig gebruikt. Intramarkt.nl is nog steeds in opmars en heeft zich in de eerste maanden al zeer positieve resultaten weten te behalen.

Terug naar portfolio overzicht