Jaar: 2010 " />

Mare branderservice

Voor Mare Branderservice, een bedrijf dat in te huren is om stookinstallaties goed en veilig te laten functioneren, besloot om een geheel nieuwe identiteit aan te nemen. Aan Sinoxi werd gevraagd of zij de webdesign en het koppelen van het bedrijf naar google maps konden bewerkstelligen. Uiteraard zeiden wij volmondig ‘ja’.

Het eerste was ons grafisch bureau heeft gedaan, is het restylen van de website. Een geheel niewue en complete huisstijl en website was geboren. Belangrijk voor de webdesign was dat de bezoeker snel doorheeft wie Mare Branderservice is.

Sinoxi realiseert maar al te goed dat de eerste indruk telt. Wanneer u een willekeurig persoon tegenkomt, vormt u ongewild mening over hem of haar. Dat geldt ook voor website. Het sublieme verschil tussen mens en bedrijf zit hem erin dat die eerste indruk door een goed grafisch ontwerp gestuurd kan worden.

Zo hebben wij een scroller van enkele foto’s op de homepage geïnstalleerd. Op deze manier krijgt de klant een direct beeld van de organisatie. Daarnaast is de website overzichtelijk en hebben wij goed nagedacht wat Mare Branderservice in één oogopslag professioneel laat ogen.

Jaar: 2010
Terug naar portfolio overzicht