Content Management System

CMS staat voor Content Management System. Een CMS is een software toepassing die het mogelijk maakt om op een relatief eenvoudige wijze aanpassingen ter verrichten op een website. Het is dus mogelijk om met een CMS teksten aan te passen, pagina’s te beheren, afbeeldingen te plaatsen en te verwijderen, etc.

Sinoxi heeft na alle ervaringen van opensource CMS systemen een eigen CMS systeem ontwikkeld, die erg gebruiksvriendelijk is. Standaard installeren wij ons eigen ontwikkeld CMS systeem op een website. Echter is dit niet altijd de wens van de klant. Gelukkig kennen wij de gangbare CMS systemen waaronder, Drupal, Joomla en Wordpress. Wij kunnen dus altijd een gerichte keuze maken in een goed en bij u aansluitend CMS systeem.

Veel CMS systemen gaan gepaard met hoge abonnementskosten. Bij ons kan er gekozen worden uit een onderhoudsabonnement of niet. Wij hanteren dus GEEN abonnementskosten! Zo staat u niet achteraf voor vervelende verassingen.
 
Alle CMS systemen en met name ons Oxivio CMS systeem is zondaig gebouwd dat deze zeer zoekmachine vriendelijk is. Het is dus mogelijk om per pagina een titel, beschrijving en zoekwoorden toe te voegen. Door de pagina’s met meer informatie in te richten worden de pagina’s sneller, beter en makkelijker gevonden door de zoekmachines.

Geinteresseerd in een Content Management System? Neem dan contact met ons op.
Diensten Webdesign Webshop Content Management System